TEST: SIT-Solutions siddebold – hvordan kan en siddebold være et hit hos små børn?

Jeg har været så heldig at jeg i samarbejde med SIT-Solutions har fået en siddebold for voksne til test. Siddebolden er egentlig som en ganske almindelig dansk gymnasstikbold, som vi kender den. Men hvad er dens funktion egentlig, og kan den bruges til andet end træning og gymnastik? Svaret er JA! Bolden kan bruges til så meget andet end kun det primære, siddebold. Jeg er overbevist om, at siddebolden er genial for folk, som ikke kan sidde stille eller holde ud at sidde på en normal stol for længe ad gangen, eventuelt grundet diverse smerter. Men så er siddebolden et rigtig godt alternativ. Når man bruger siddebolden er det nemlig sådan, at man sidder korrigeret så ens ryg og krop er oprejst. Det vil sige, at hvis man ligger inde med rygsmerter eller lign er siddebolden et rigtig godt alternativ, i det man sidder med rank ryg, og derfor ikke beskadiger den yderligere.

Siddebolden har for mig også fungeret som en fantastisk legeaktivitet hos min datter. Alma elsker den bold. Den er så sjov at ligge på for hende, både på ryg og mave. ikke nok med den er et sjov bekendtskab legemæssigt, er den faktisk også med til at træne hende i at holde nakken, og dermed styrke sine muskler i ryggen. Denne siddebold er virkelig god, og grundet jeg synes den er så god er, at man kan bruge den til mange ting, og den ikke bare har én funktion.

Hvis man er lidt ideløs og ikke helt ved hvordan man skal bruge en siddebold, vil jeg anbefale at drible forbi http://siddebold.dk, og hente mere information omkring dette. Man kan som sagt bruge bolden på rigtig mange forskellige måder, og ikke mindst det at se sine børn være meget glade for noget overskygger ALT. Derfor invester i en form for gymnastikbold. De er gode både til hjemmetræning, men også til leg for de små. Jeg vil dog anbefale, at hvis bolden skal være til de små at investere i en siddebold der er egnet til mindre – man kan nemlig får dem i forskellige størrelser. Men meget af det kan du også læse mere om på siddebolds hjemmeside.

Hvis du er mere nysgerrig så kan du lige NU hoppe over på http://momstertest.dk, og læse meget mere omkring siddebolden, og dens mange funktioner.

Written by

Lærerstuderende på 21 år, der uventet blev mor d. 27. juni 2018. Kæmper i hverdagen for, hvad jeg mener er rigtigt i forhold til hvordan samfundet bør agere, når man som individ har brug for hjælp. Indlæg omkring, hvordan hverdagen som uventet mor hænger sammen, og hvordan man stadig lever sit liv.

Skriv et svar